Aktuelna ponuda na vašu e-mail adresu.

Početna   Dodaj u omiljene

Saradnja, usluga, sve pohvale!

-Milan Skular

Za agenciju "Pragma" odnosno za Bojana Mihajlova imam samo reči hvale, vrlo kulturan, uslužan, odgovoran, korektan i tačan. Sa njim je zadovoljstvo sarađivati i rado prepručujem njegove usluge drugima.

-Radoslava Krtinić

Saradnju sa agencijom Pragma smo započeli 2010.-te godine na preporuku prijatelja. Od tada sve poslove u vezi sa nekretninama, porezom, katastrom prepustili smo Bojanu, jer je izuzetno pouzdan i vredan. Toplo ga preporučujemo svima koji žele da brzo i efikasno reše ne samo prodaju i kupovinu, nego i papirologiju koja sledi.

-Ksenija Zorić

Kao investitoru, nije mi bilo lako da se odlučim kojoj agenciji cu poveriti prodaju svojih nekretnina. Veoma mi je bitno da je Agencija sa kojom sarađujem poštena, informisana o najnovijim propisima i zakonima, i da je profesionalna. Odlučila sam se za Agenciju Pragma i nisam pogrešila jer je Bojan Mihajlov ispunio sva moja očekivanja, kao i očekivanja kupaca.

-Verica Suboticki

Kao pružalac usluga maksimalno profrsionalni. Tačni, konkretni i što je bitno brzi. Delujete i jeste pouzdani. Svaki naredni put opredeliću se za Vas i preporučujem Vas svojim prijateljima.

-Gordana Radaković

Inače izjavio bih u cilju poboljšanja usluga da je do sada ona kvalitetna, što bi se reklo dosta dobra, čak šta više odlična!!! Posebno bih istakao četverac: crnog Đordja, visprenu Natašu, perverznog Bojana i bi bip trkačicu Merimu. Oni svojim požrtvovanjem i nesebičnim zalaganjem daju posebnu notu ozbiljnosti ovoj svetski poznatoj knjigovodstvenoj ustanovi, a od skora i licenciranoj diplomom sa pečatom. Svi vi koji imate i trunku dileme za koga bi se odlučili, ne gubite ni časa već momentalno požurite da pronađete ovde vaše mesto, jer je slobodnih mesta u Pragmi ostalo još vrlo malo... Jer kao sto svi vec znaju: SVAKI ČAS VISPRENI ČETVERAC MISLI NA VAS!

-Siniša Mitrović, Zlatare Mališa

Sve pohvale za Bojana Mihajlova i Pragmu, za profesionalizam, pozitivizam, strpljenje i poštenje. Hvala, Bojane - sto radiš i razmisljaš na duge staze. Srecno!

-Tatjana Ludoški

Sve pohvale timu agencije Pragma, na čelu sa Bojanom Mihajlov. Stručnost, brzina, kvalitet usluge koje pruža ova agencija, za mene lično, i u ime zadovoljnih klijenata sa kojima smo zajedno sarađivali, pozicionira ih na prvo mesto u opštini Zrenjanin.

-Danka Galović

Dve saradnje sa g. Bojanom Mihajlovim i agencijom "Pragma" i oba puta sjajno iskustvo. Profesionalizam i ozbiljnost u poslu koji bude apsolutno poverenje. Imao je odgovor na svako moje pitanje i pružio pomoć u svakom segmentu trgovine nekretninom. Najiskrenije preporuke i zahvalnost.

-Igor Nađalin

Bojan iz agencije "Pragma" je jedan vrlo odgovoran i pošten čovek kakav se retko sreće. Samo reči hvale za Bojana.

-Dragan Rudaković, Montažne kuće PINK-D Ivanjica

Odlična saradnja i vrlo profesionalna usluga... Sve preporuke.

-Alen Popov

Pragma - Pretraga

Lokacija :


Cena :

0 properties found


Partner u oglašavanju - imovina.net: Agencija je partner sajta imovina.net

 

montazne kuce

agricole bank baner

© 2015 Nekretnine Zrenjanin Agencija Pragma. Sva prava zadržana.
Sadržaj sajta www.agencijapragma.com je vlasništvo Agencije Pragma.Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole,zarad komercijalne upotrebe ili u druge svrhe,osim za lične potrebe posetilaca sajta.